Tuesday, 20 December 2016

FCR TREATMENT

FCR >>>>>> Fractional Cell Regeneration

* Rawatan kulit yang memberi kesan 'laser' melalui teknik terkini dari Korea, tanpa perlu kepada mesin laser.
*  Rawatan yang diformulasi menggunakan 'mineral rich coral powder'  yang boleh menembusi lapisan kulit dermis dan epidermis, menggunakan 'hand rubbing technique'.


KEBAIKAN-KEBAIKAN RAWATAN FCR click here

Tuesday, 6 December 2016

SELAMAT BERTEMU KEMBALI!!

Sudah berminggu-minggu juga saya tak bersiaran dek kerana sibuk dengan pelbagai aktiviti. Antaranya ialah:

* meraikan anak dapat result upsr 6A 
*menghadiri pelbagai jemputan majlis sekolah akhir tahun
*menyediakan anak sulong ke negara Jepun mengikuti program pertukaran pelajar yang dibuat oleh sekolahnya
*bercuti di Krabi
*menghantar anak-anak ke temuduga sekolah- sekolah menengah
*di KLINIK KU, kami sibuk membuat perancangan untuk tahun depan 2017 yang lebih mencabar dek kerana banyak barang-barang dan produk di klinik adalah diimport. Dengan matawang ringgit yang lemah, harga ada kenaikan dan sudah tentu akan mempengaruhi kemampuan berbelanja.

Hari ini saya nak introduce satu lagi produk minuman yang boleh diamalkan setiap hari untuk membaikpulih kerosakkan kulit dan juga mencerahkan kulit iaitu S LITE.


THE SCIENCE BEHIND S LITE:  

MENCERAHKAN KULIT 
Mengandungi SUPEROXIDE DISMUTASE(SOD) yang merupakan enzim yang sifat anti-oksidannya sangat 'powerful', yang lebih superior dari antioksidan lain seperti glutatahione.

SEJARAH PENEMUAN Superoxide Dismutase(SOD).

Dalam tahun 1989, sejenis species tembikai yang jarang-jarang ditemui (non-GMO), cucumis melo L dijumpai di negara Peranchis, didapati bersifat tahan lama dan tidak mereput bila dibiarkan tanpa pengawetan selama 3 minngu. Pengkaji sains mendapati species tembikai cucumis melo L. cantaloup mempunyai kandungan SuperOxide Dismutase(SOD) yang sangat tinggi dan mampu meneutralkan 'free radicals' sejuta kali lebih kuat dari makanan berantioxidan tinggi seperti buah delima, acai berries dan goji berries.

Sifat inilah yang dimanupulasi dalam minuman S LITE, dan produk ini dirumuskan bersama beberapa vitamin lain seperti vitamin E, L-cysteine, galacto-oligosaccharide dan mixed berries.

Saranan pengambilan: satu sachet setiap hari.
1 kotak 30 sachets

WHATS APP: 013 3477284

Monday, 7 November 2016

KHAS UNTUK SEMUA...

Antara rawatan yang popular di KLINIK KU ialah rawatan untuk masalah jerawat. Untuk itu KLINIK KU menyediakan hadiah istimewa untuk mereka yang sign up pakej jerawat di dalam bulan NOVEMBER ini. Jadi jangan tunggu lama-lama ye. Please call for appointment 03 41490801/ 013 3477284.




Tuesday, 18 October 2016

SPREADING OUR WINGS

GOOD NEWS!!!


Produk KU SKINCARE AKAN BERADA DI 11street SECARA BERPERINGKAT.

Kini STARTER PACK KU SKINCARE FOR ACNE sudah pun boleh dibeli melalui 11street ya...  sila click :http://www.11street.my/…/ku-skincare-chamomile-acne-s-22352…

DAPATKAN DISKAUN HEBAT BILA ANDA MEMBUAT BELIAN DI 11STREET!!!

Monday, 10 October 2016

FACIAL PROMO




BETUL KE NIE??

YE.. BETUL.. Cik, Puan, Datin, Hajjah...

SIGNATURE LIGHTENING FACIAL RM350

TAPI Sempena OKTOvaganza ni HANYA RM 99 shj!

Rata-rata mereka berpuas hati dengan SIGNATURE LIGHTENING FACIAL ni.

Get Rid of ur Dull Skin!

Appointment 013 3477284

Wednesday, 5 October 2016

NEW SKIN WHITENING ITEM IN THE HOUSE!

Kepada mereka yang masih mencari-cari serum untuk mencerahkan kulit, ini ada good news!

ILUMA LIGHTENING SERUM dari Image SKINCARE diformulasikan dengan extrak botanikal yang bersifat mengurangkan pembentukan pigmen di kulit dan jugaada  anti-ageing property. Yang best pasal serum ni ialah baunya yang macam hazelnut tu bila apply di kulit rasa best! Penggunaan harian membuatkan kulit rasa licin, lebih cerah dan segar.

Ini pengalaman saya sendiri yang menggunakan ILUMA LIGHTENING SERUM!

Dr Ku Masliza



SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

TERMASUK KULIT SENSITIF

TIADA PARABEN DAN TANPA HYDROQUINONE


Boleh WA 013 3477284

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...